23 maj 2013

På tapeten!

Så har vi tre äntligen blivit fyra! Den 22 april damp det ner världens ljuvligaste lilla kille. En månad har gått sedan dess, och det är onekligen som alla säger... tiden går alldeles för fort!

Livet här hemma handlar mest om att vandra runt i en egen liten bubbla bestående av obefintliga rutiner och ständig trötthet (fast liten låter mig sova om nätterna). Däremellan njuter jag av att borra in näsan i det ljuvligaste nackhåret samtidigt som en liten, liten hand krampaktigt kramar om mitt finger. Just i den stunden gör det inget att jag inte kommer ihåg när jag duschade senast, att köket svämmar över av disk och att jag inte ens kommer ihåg vad det är för dag idag... Just då är det bara vi två.

Efter en stund är det nästan alltid något som avbryter oss och vi kommer tillbaka till verkligheten igen. Då händer det att jag faktiskt röjer upp i köket, tar mig en snabbdusch eller spontanköper tapeter på nätet utan att egentligen ha beräknat hur många rullar jag behöver. Ojdå. Eller så hittar jag den perfekta hallbyrån för barnens förvaring av vantar, mössor, såpbubblor och kräktrasor.







2 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt... att ni fått en liten kille- stooort grattis!- och att du visar dig här igen. Vad härligt det låter, det där med snusande i nackhår... Jag minns det så väl och nu är min äldsta 10 år och min lilla ska börja skolan i höst. Det är med blandade känslor, kan jag säga.

Lycka till och njut av allt!

Hanna

sandralinnea sa...

Grattis till tillökningen! Och roligt att du hittat hit igen, jag hoppas du får några stunder över att uppdatera mer framöver :)