17 augusti 2011

Hemma igen.

Helgens bröllop var så fint, roligt och underbart! Vacker och traditionell vigselceremoni följdes av coolaste bröllopstransporten någonsin, nämligen en gammal ROSTIG Ford... Efter lite bubbel och mingel fick vi njuta av en supergod middag (med bland annat whiskeymarinerad hjortfilé) som avslutades med en riktig brakfest. Toppenhelg med andra ord!

I veckan har jag varit hur trött och slut som helst. Det tar på att komma in i de gamla jobbrutinerna igen. Känner mig som en riktig rookie som inte kan någonting... Men snart är jag nog på banan igen!

Eftermiddagen slutade inte så bra idag. Lilltjejen ramlade och slog bakhuvudet i soffbordet, så vi fick åka till akuten och limma ihop jacket. Sår i huvudet blöder ju ganska mycket, så det var riktigt läskigt för oss båda. Det var i alla fall skönt att hon piggnade i ganska snabbt efteråt, och lekte på som vanligt.

En bild att inspireras av. En sådan här modell av Eames-stol skulle bli snygg till min vita sekretär som nu är inlämnad på lackning!BILD; SKÖNA HEM

Inga kommentarer: