13 februari 2012

Love Stockholm.

Senaste helgen spenderades i Stockholm med (en del av) bästa tjejgänget! Det var totalt välbehövligt och så underbart roligt.

Fredagen avslutades med supergod sushi från Akki och soffhäng med bästa tjejerna. På lördagen väntade shopping, libanesisk middag, konsert med Little Dragon på Göta Källare och barhäng på Hotell Malmen. Söndagen avslutades med fantastisk brunch på Clarion Hotell och lite strosande på stan.

Passade på att besöka NK för inspiration och inredningsfrossa. Kommer hem med en massa nya idéer, och funderar bland annat på att fixa till ett eget matbord. Ska kolla med pappsen som jobbat som billackerare om vad han säger om saken. Ett ANTAL lager lack ska nämligen appliceras för att skapa den yta jag är ute efter.

Shoppade inte så mycket, men kom iaf hem med en fin, rosa postlåda från Bruka Design till lilltjejens nya rum och lite annat smått och gott. Hon växer så det knakar nu!

Sambon överraskade genom att ha målat taket vitt i hennes blivande sovrum, så nu är det bara väggarna kvar att måla. Växasängen behöver en omgång färg till, men är sedan i skick. Så nu börjar det snart bli dags att fixa nya möbler!

1 kommentar:

Minna sa...

Du är bästa tjejen <3