6 februari 2011

Zombie.

Idag har hela familjen varit iväg och simmat. Väldigt mysigt var det! Förvirrade jag glömde förstås handduken hemma, men det är tur att det fortfarande finns hjälpsamma själar därute så det löste sig ändå.

Trots underbart väder tillbringades eftermiddagen på sofflocket. Hittade inte sömnen inatt heller, så jag har varit som en vandrande zombie hela dagen. Aptrött! Borde ha varit ute i friska luften och fått lite energi av solens värmande strålar, men tröttheten övervann visheten.

Är lite inne på det här med mattor för tillfället. Vi saknar ju mattor i hela huset, och på senaste tiden har jag verkligen saknat det. Hittade en plastmatta på "billiga butiken" häromdagen. Den är svart med smala vita ränder och gör sig fantastiskt bra i hallen. Över förväntan! Känns lite mer ombonat att ha en matta på det "kalla" klinkergolvet. Slog till och beställde hem en matta till matplatsen också. Golvet börjar bli lite slitet av de tunga stolarna, så det är verkligen nödvändigt. Tänkte dock praktiskt och köpte en prisvärd matta från Ellos. Med hundar och småbarn i huset behöver det vara lättstädat och utbytbart.

Till vardagsrummet drömmer jag dock om något annat. Kanske denna klassiker från IKEA?


BILD; IKEA

Inga kommentarer: