4 maj 2011

Finally.

Äntligen, äntligen... har vi planterat thujahäck längs med hela baksidan av tomten! ca 160 plantor blev det, och de resterande håller vi på planterar i ena hörnet på framsidan. Någon timmes jobb till så är det också klart. Borde egentligen fira med champagne, för fy vad slitigt det har varit!

De stora pelarthujorna är numera också planterade på varsin sida om det som ska bli entrégång. Och i helgen ska det sista klotkörsbärsträdet ner i marken eftersom jordhögen nu inte längre är i vägen. Nästa vecka väntar plantering av ligusterhäcken närmast bilparkeringen... Projekt finns det med andra ord gott om just nu! Men det jag längtar allra mest efter just nu är ändå stenläggningen som kommer att förändra så mycket. Det arbetet tar vi dock hjälp med, det är alldeles för stort projekt för att vi/pappa skulle fixa det själva. I juni är det dags, så inte länge kvar nu!

Glasskivan till spaljén är inlämnad för montering av texttrycket, så jag väntar med spänning på att få se slutresultatet. Förhoppningsvis blir det klart i nästa vecka.

Har vakat i natt igen, och unnar mig därför en "vilodag" inomhus ( är ju dessutom så fruktansvärt kallt ute idag). Köpte hem senaste numret av Hus & Hem (och en bit choklad) som jag ska njuta av i lugn och ro. Fast först väntar en hel del hushållssysslor som blivit eftersatta då vi spenderat den mesta tiden ute i trädgården under senaste veckan...

Inga kommentarer: