2 maj 2011

Marksten.

1:a maj firades traditionsenligt med familjen. Ett stadsbesök för att spana in motorcykelparaden & äta årets första bollglass. Lilltjejen fick sin första (men knappast sista) heliumballong. Viktigt det där med ballongerna, det var ju det som var höjdpunkten när man själv var liten. Naturligtvis blev det en rosa med Hello Kitty-motiv ;)

Har jobbat natt inatt och ska även jobba några pass senare i veckan. I övrigt är det bara trädgård som gäller just nu. I veckan måste vi bestämma oss för vilken marksten och vilket dekorationsgrus vi ska beställa. Just nu lutar det åt Bender Bas och vit granitkross. Men det lönar sig verkligen att kolla upp priserna, stenen var 50 % billigare på senaste stället vi begärde offert!

VIT GRANITKROSS



BENDER BAS


2 kommentarer:

Cindy sa...

Hallå :-) Vi håller precis på med samma projekt!!! Har dock inte tagit in offerter ännu.
Inte sku du vilja ge mig en hint vart och vart man inte ska söka sig :-) Vi är också ute efter vit singel (skall ha runt huset och i lite rabatter) + marksten. Om du inte vill skriva här... majla gärna på fb!!!??? Visa vad ni håller på med... blir ju nyfiken. Hoppas du tagit före bilder så kan du visa resultatet sen ;-) Jobba hårt. Kram

JessicaS sa...

Här är en till som blir nyfiken :) Jag undrar mest varifrån ni tar markstenen och priset på det... Vill också se bilder förstås =)