14 maj 2011

Help!

Nu behöver jag verkligen er hjälp! Det börjar så småningom bli dags att ta tag i målningen av spaljéerna och nu tvekar jag igen angående färgvalet. Trodde jag hade bestämt mig för vitt, men så började jag fundera på om det kanske skulle vara snyggt med mörkgrått i alla fall... Suck! Och sen såg jag den här bilden från hemnet på en av mina favoritbloggar... och nu tvekar jag igen! Velar så här mycket för jag vill verkligen inte måla om allt ifall jag inte blir nöjd sedan - hellre rätt från början!Huset på bilden liknar ju inte vårt i stilen, men har ungefär samma färgsättning - vitt med grå detaljer. Skulle det bli snyggt med svarta spaljéer? Kommer det att kännas för splittrat med vitt staket och svarta spaljéer - eller blir det istället "tårta på tårta" med både vitt staket och vita spaljéer??

4 kommentarer:

A sa...

Eftersom jag älskar svart så röstar jag för det! Du vill väl ha vita trämöbler också va? Och så har du ju de där vita IKEA-stolarna så jag tror det skulle bli snyggt att bryta av med svart. Men allt som oftast är jag käringen mot strömmen känns det som när det gäller inredningsfrågor och färgval så du får säkert "vitt" som svar av alla andra :) Lycka till!

Cindy sa...

Oj svååårt!!! Jag tror kanske på grått jag :-/ eller jag vet inte... vitt kanske smälter in bäst, men kanske man vill ha det mer att komma fram och då är det ju snyggast med svart. Oj inte mycket till hjälp är man :-O Snyggt blir det hur som. Kram

Linda sa...

Ja, det där med färg är såååå svårt. Ni har svart tak va? Så jag tror att svart skulle binda ihop allt bättre än vitt. Först tänkte jag att grått vore snyggast, men jag tror nog ändå svart. Det är fint med något som bryter av. Men vitt är också fint... Vilken hjälp man är... Det beror väl på vad du vill framhäva.
Lycka till! Jag tror det blir fint oberoende av vad ni väljer.

Mikaela sa...

Hihi, ni är ju lika veliga som jag.. =)

Linda: Vi har rött tak, som huset på bilden. Det är skitsvårt det här, så svårt att föreställa sig hur det blir när det är målat..