13 maj 2011

Ur form.

Low energy! Har jobbat två nätter och känner mig fruktansvärt sliten just nu. Kanske förkylning eller nåt på gång... Har iaf inte känt mig riktigt som mig själv, varit trött och ofokuserad.

Som ni märker så är det full fokus på trädgården just nu. Idag hämtade vi hem ligusterplantorna som äntligen kommit. Ska försöka påta ner dem i jorden imorgon om vädret tillåter. Köpte hem några fler hostor till entrérabatten. Bland annat "Big Daddy" som ser riktigt pampig ut när den fått växa till sig. Såg den i en visningsträdgård i somras och blev riktigt inspirerad till att fixa någonting liknande här hemma. Ska ha den i en skuggrabatt också, men då i kombination med ormbunkar bl.a. Behöver dock mer jord innan jag kan påbörja någon rabatt överhuvudtaget...



Fick korrektur på ordspråket till glasskivan idag också. Blev riktigt bra så ska skicka iväg en bekräftelse tills på måndag, så får vi det förhoppningsvis nästa vecka!

Sambon har slitit ute i regnvädret och vibrerat hela grusytan. Bara att lägga ut markduk och dekorationsgruset så är den delen så gott som klar. Så skönt när något faktiskt blir färdigt!

Bläddrade igenom kameran häromdagen, och insåg att fastän det känns som att "inget händer" så har det blivit en hel del förändringar de senaste veckorna. Otroligt hur hemmablind man blir!

Inga kommentarer: