22 juni 2011

Halva juni avklarat.

Hela gårdagen ägnades åt städning och matlagning eftersom vi skulle ha 15 gäster över på kvällen. Tyvärr började det regna så vi fick tränga ihop oss inomhus - men det gick bra det med!

Har ledig dag idag också, men sedan jobbar jag hela midsommarhelgen. Hinner som sagt med lite midsommarfirande ändå, så det känns helt okej. Har haft förmånen att vara lite längre ledig mellan mina arbetspass, men nu blir det lite tätare arbetsveckor igen. 15 augusti börjar jag "på riktigt", men innan dess ska vi hinna med lite semesteraktiviteter också. En resa till Furuvik ska planeras in och så får vi besök från Stockholm! Men känns lite läskigt att mer än halva juni är avklarat redan...

Arbetet med markstenen fortsätter idag efter några dagars uppehåll. Nu läggs de sista kantstenarna som behöver måttanpassas och skäras till, bara trappan kvar sen.

Tyvärr känns det lite som luften gått ur oss, och vi är inte alls lika energiska med att fortsätta arbetet som återstår. Men det är väl bara att bita ihop - det känns ju bra sen när det är gjort!

Hittade en verklig inspirationsbild i senaste Hus & Hem, så nu är jag väldigt sugen på att få trädgårdsboden och "taket" byggt ovanför uteplatsen på baksidan. Håller tummarna för att svärfar är lika inspirerad när han kommer senare i sommar... =)

Inga kommentarer: