5 juni 2011

Sunny Sunday.

Bokklubben igår blev som vanligt väldigt lyckad. Gästerna verkade tycka att maten smakade bra och efter ett antal glas vin slutade kvällen ute på dansgolvet.

Idag har jag hämtat hem lilltösen från barnvakten, tagit en stärkande promenad och varit ute och målat lite på spaljéerna. Pilligt är det och verkligt tidsödande... Vill ju att det ska vara klart NU!

I kväll jobbar jag sista arbetspasset för veckan och sen väntar en hel veckas ledighet! Ska bli riktigt skönt och kanske hinner jag göra lite "roliga" saker också förutom målandet...

Det BÄSTA med veckan som kommer är att arbetet med markstenen kommer att påbörjas, ska bli så kul att se slutresultatet!

Dagens middag blir grillad sparris, rökt lax och körvelsås. Recept hämtat från tidningen Sköna hem Country Life.


2 kommentarer:

Anna sa...

Det var suupergott! Nytt försök med dansgolvet nästa helg :) Vi hörs i veckan om länken (om det inte bara var rosén som pratade förstås, haha)

Mikaela sa...

Ja, vi kan ju inte ge upp dansandet än! Nope, inte bara rosén som talade. Men jag behöver få en rejäl knuff där bak för att komma igång igen. Kroppen skriker efter att få röra på sig! Bara huvudet som inte hänger med...