29 januari 2012

Lovely Sunday.

Idag har det varit en så skön söndag här i huset! Kunde njuta av sovmorgon och stiga upp till färdigdukat frukostbord. Sedan njöt vi av söndagslugnet, bläddrade i tidningar och tittade på tecknad film.

Påbörjade så smått målarprojektet på övervåningen. Det tar mer tid att förbereda allt än vad man tänker sig. Så det var väl lika bra att färgen var slut (!) när vi skulle köpa den igår. Nu hinner vi täcka in golv, tejpa fönster- och dörrkarmar och fixa allt annat färdigt.

Som vanligt, så blev det ju ett lite större projekt än tänkt för vi (läs: jag) kom på att vi skulle måla det vitlaserade taket helvitt på samma gång. När vi ändå håller på.

Lilltjejens utdragssäng har kvistlackats och är snart redo för målning den också. I förrådet står "pysselskåpet" och väntar på renovering. Kommer att få agera leksaksförvaring i väntan på att hon blir tillräckligt stor för pyssel.

Eftersom det saknas garderober på övervåningen så behöver vi införskaffa antingen någon typ av garderob eller byrå. Just nu lutar det mot något av dessa alternativ.

BILDER; IKEA

Inga kommentarer: